Largest eyewear range immediately available!
brezplačna dobava in vračilo blaga   
pravica do vračila blaga v toliko dneh: 30  
0
Košarica
 
Your basket is empty.
0
0
Sončna očala
Očala
Športna očala

 
 
 

Varstvo podatkov

 
Začetna stran  > Varstvo podatkov
Varstvo podatkov
 

Kazalo


  "Varovanje vaše zasebnosti nam je zelo pomembno. V nadaljevanju vam želimo predstaviti, v kolikšni meri in ali sploh zbiramo, obdelujemo in uporabljamo vaše osebne podatke, ko obiščete naše spletno mesto.

  Praviloma lahko uporabljate naše spletno mesto, ne da bi nam morali posredovati obširnejše podatke o sebi. Sporočeni so nam le ime vašega ponudnika internetnih storitev, vaš IP-naslov, spletna stran, prek katere ste obiskali naše spletno mesto, in spletne strani, ki ste jih obiskali pri nas. Te podatke uporabljamo za statistične namene, ne da bi bila razkrita vaša identiteta.

  Varstvo podatkov in varnost Naša praksa varstva podatkov je v skladu z nemškim zveznim zakonom o varstvu osebnih podatkov (BDSG) in nemškim zakonom o telekomunikacijskih storitvah (TMG).

  Šifriranje (SSL) Za zaščito vaših osebnih podatkov pred zlorabami in nepooblaščenimi dostopi se vaša naročila prenesejo po spletu šifrirano. Pri šifriranju se vaši osebni podatki, kot so poštni naslov, telefonska številka ali številka kreditne kartice, pretvorijo v kodo, ki pri prenosu po spletu nepooblaščenim osebam onemogoča, da bi jo prebrale. Za šifriranje vaših osebnih podatkov
  uporabljamo 256-bitno šifriranje SSL.

  Informacije Na zahtevo lahko brezplačno prejmete informacije o tem, kateri podatki o vas so shranjeni pri nas, kdo so prejemniki teh podatkov in s kakšnim namenom so ti podatki shranjeni pri nas. Če želite prejeti te informacije, nam pišite na e-naslov info@edel-optics.si. Prav tako smo dolžni na zahtevo shranjene podatke o vas popraviti, zakleniti ali izbrisati.

  Uporaba piškotkov Da bi bil vaš obisk naših spletnih strani čim prijetnejši in bi lahko pri tem uporabljali določene funkcije, na različnih straneh uporabljamo tako imenovane piškotke. Pri tem gre za majhne besedilne datoteke, ki se shranijo v vašo napravo. Nekateri od naših piškotkov se po koncu seje v spletnem brskalniku, ko spletni brskalnik zaprete, znova izbrišejo (t. i. začasni ali sejni piškotki). Če želite uporabljati našo košarico, morate sejne piškotke dovoliti. Drugi piškotki ostanejo v vaši napravi in omogočajo nam ali našim partnerskim podjetjem prepoznati vaš spletni brskalnik, ko nas naslednjič obiščete (trajni piškotki). Trajne piškotke hranimo največ šest mesecev. Nato se samodejno izbrišejo. Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da ste o piškotkih obveščani in sami odločate, ali boste sprejeli le posamezne piškotke oziroma jih boste sprejeli le v določenih primerih ali pa jih boste povsem zavrnili. Če piškotkov ne sprejmete, lahko s tem omejite delovanje naših spletnih strani.

  Osebne podatke, ki jih zbiramo v sklopu naših internetnih strani, bomo brez vašega dovoljenja uporabili le za izpolnjevanje in izvajanje pogodbenih obveznosti ter obdelovanje vaših zahtev.

  Poleg tega bomo vaše podatke uporabljali za namene lastnega oglaševanja le, če ste se predhodno s tem strinjali. Ob prijavi na naše e-novice bomo vaš e-naslov uporabljali za namene lastnega oglaševanja, dokler se z e-novic ne boste odjavili. Uporabi svojega e-naslova za prejemanje e-sporočil z informacijami o storitvah in izdelkih Edel-Optics lahko kadar koli ugovarjate, ne da bi pri tem morali plačati še katere koli druge stroške razen stroškov posredovanja po osnovnem ceniku. Preprosto nam pišite na e-naslov info@edel-optics.si, če ne želite več prejemati e-sporočil z informacijami o naših storitvah in izdelkih. Seveda vam zagotavljamo varnost vaših podatkov v skladu z nemškim zveznim zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Svoje trenutno strinjanje lahko za prihodnost seveda tudi kadar koli prekličete. Poleg tega imate po nemškem zveznem zakonu o varstvu osebnih podatkov pravico do brezplačnih informacij o svojih shranjenih podatkih ter po potrebi tudi pravico do spreminjanja, zaklepanja ali brisanja teh podatkov. Če nam želite blago vrniti ali imate vprašanja, nam to sporočite na:

  Edeloptics GmbH
  Straßenbahnring 19a
  20251 Hamburg
  Nemčija Telefon: +386 1 8888406
  Telefaks: +49 40 689878-828 E-naslov: info@edel-optics.si
  Spletni naslov: www.edel-optics.si Google Analytics To spletno mesto uporablja Google Analytics, orodje za spletne analize podjetja Google Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja tako imenovane piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo v vaš računalnik in prek vas omogočajo analizo uporabe spletnega mesta. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta, ki jih ustvarijo piškotki, se praviloma prenesejo v Googlov strežnik v ZDA in se tam shranijo. Če za to spletno mesto aktivirate IP-anonimizator, bo Google vaš IP-naslov predhodno skrajšal, če se nahajate v eni od držav Evropske unije ali v kateri koli drugi državi, ki je podpisnica Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Le v izjemnih primerih se bo celotni IP-naslov prenesel v Googlov strežnik v ZDA in se tam skrajšal. Po naročilu skrbnika tega spletnega mesta bo Google te informacije uporabljal za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta, za pripravo poročil o dejavnostih na spletnem mestu in za druge storitve, povezane z uporabo spletnega mesta in spleta, ki jih ponuja skrbniku tega spletnega mesta. IP-naslov, ki ga je vaš spletni brskalnik posredovali v sklopu orodja Google Analytics, ne bo združen z drugimi Googlovimi podatki. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo v brskalniku; vendar vas opozarjamo, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij našega spletnega mesta. Poleg tega lahko preprečite Googlovo zbiranje podatkov (vključno z IP-naslovom), ustvarjenih s piškotkom in nanašajočih se na uporabo spletnega mesta, ter Googlovo obdelovanje teh podatkov tako, da prenesete in namestite vtičnik za spletni brskalnik, ki je na voljo na spodnji povezavi:
  http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de"
  Potrebujete pomoč?
  Naša trgovina
   
  Help Videos